Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    10
    Location
    Treasure Coast , Florida
    Tractor
    Kubota L4240HSTC

    Default blades won't engage

    I have a Toro Z-150 zero turn with a 20hp Kohler, the engine runs fine, recently the pto/ electric clutch has been has been disengaging - engaging. I can't seem to find a wire or any loose connections. Any suggestions ?

  2. #2
    Epic Contributor Bird's Avatar
    Join Date
    Mar 2000
    Posts
    37,773
    Location
    Texas

    Default Re: blades won't engage

    Are the blades not engaging at all, in which case I'd be looking for a loose wire or blown fuse, or are they engaging and disengaging without you turning them on and off, in which case I'd be looking for a loose wire or insulation rubbed off a wire or a defective switch. And I'm no mechanic; that's just my best guess.
    Bird

  3. #3
    Silver Member tractorsanmore's Avatar
    Join Date
    Mar 2005
    Posts
    184
    Location
    adams county,ohio
    Tractor
    ford 4630 , ford 2120 4x4 , fel bx 1860 48 " mmm, case 580 se tlb , kubota L35 tlb

    Default Re: blades won't engage

    You could also check the gap on the eletric clutch with a feelers guage which came with some mowers .Do you have the manuals for it

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
© 2014 TractorByNet.com. TractorByNet is a registered trademark of IMC Digital Universe, Inc. Other trademarks on this page are the property of their respective owners.