Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Location
    Bluff city, tn
    Tractor
    John deere 730

    Default John Deere 730 PTO problems

    Was tilling today and everything was operating fine...Late when I got back on the tractor, the PTO would not engage...Anyone have a clue what this might be??

  2. #2
    Elite Member AKfish's Avatar
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    4,986
    Location
    Kasilof, Alaska
    Tractor
    JD 5075M; JD 110 TLB; Ford Ferguson 9N: JD X300R

    Default Re: John Deere 730 PTO problems

    Quote Originally Posted by Volstick View Post
    Was tilling today and everything was operating fine...Late when I got back on the tractor, the PTO would not engage...Anyone have a clue what this might be??
    Linkage OK? I'm assuming that the pto clutch was engaging positively while you were tilling? No slippage or speeding up and then slowing when the clutch took hold?

    AKfish
    "Most people want to live on top of the mountain, but all the happiness and growth occurs while you're climbing it."

  3. #3
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Location
    Bluff city, tn
    Tractor
    John deere 730

    Default Re: John Deere 730 PTO problems

    @AKfish...Thanks for the reply...No linkage problem...Took it loose to manually engage---still no luck

  4. #4
    Elite Member Tx Jim's Avatar
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    3,718
    Location
    Coyote Flats,Tx
    Tractor
    JD 4255/Kubota M7040 HDC

    Default Re: John Deere 730 PTO problems

    Did you accidentally disengage the shift lever at the front of the floorboard??? It's also possible the clutch linings need tightened by adjusting a nut on the inside of case.

  5. #5
    New Member
    Join Date
    Mar 2012
    Posts
    3
    Location
    Bluff city, tn
    Tractor
    John deere 730

    Default Re: John Deere 730 PTO problems

    Yes, we definitely disengaged--on purpose...It's almost certainly inside the case

Similar Threads

  1. I am having Engine problems with my John Deere L118
    By nickb1968 in forum Parts/Repairs
    Replies: 0
    Last Post: 06-27-2011, 12:41 PM
  2. CL Scam?????
    By Kubota 2350 in forum John Deere Owning/Operating
    Replies: 30
    Last Post: 11-02-2010, 06:55 PM
  3. john deere transmission problems
    By keegan1 in forum Owning/Operating
    Replies: 6
    Last Post: 10-24-2009, 09:08 PM
  4. John Deere, how did you make my tractor?
    By JohnMiller3 in forum John Deere Owning/Operating
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2001, 04:23 PM
  5. John Deere Ag Website-New
    By Anonymous Poster in forum John Deere Buying/Pricing
    Replies: 1
    Last Post: 05-10-2001, 10:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
© 2013 TractorByNet.com. TractorByNet is a registered trademark of IMC Digital Universe, Inc. Other trademarks on this page are the property of their respective owners.