Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Elite Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3,588
    Location
    Lee, IL
    Tractor
    John Deere 1070

    Default issues with the "remember me" function?

    anyone else having problems with the remember me function? It was working fine before for me and I have not changed any settings (cookies or anything else) but for some reason I am constantly having to log in now. Even if I just navigate to another site and come back without closing the browser. This seems to have happened with the latest update, but it also started happening near the time that I got the phone app. Not sure what is causing it.

  2. #2
    Super Member /pine's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    5,823

    Default Re: issues with the "remember me" function?

    try deleting your cookies...most likely the old cookie (that remembers) is not being over-written
    Slash Pine
    blunt and succinct yet sincere...in the immortal words of Popeye..."I yam what I yam"

  3. #3
    Super Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    8,367
    Location
    Frederick County, VA
    Tractor
    Kubota BX2360 & L4240 HSTC

    Default Re: issues with the "remember me" function?

    I use google chrome. It remembers all my passwords.

  4. #4
    Elite Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3,588
    Location
    Lee, IL
    Tractor
    John Deere 1070

    Default

    Quote Originally Posted by 94BULLITT View Post
    I use google chrome. It remembers all my passwords.
    I use chrome too... it remembers the passwords but I am not staying logged in so I get the annoying "join tbn" pop up everytime I come here. I will try deleting the old cookies.

  5. #5
    Elite Member Depmandog's Avatar
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2,570
    Location
    Buckner MO
    Tractor
    2005 Kubota L5030 GST; Farmall 706

    Default

    I usually use my iPhone app, but earlier today I was on my laptop using chrome to access TBN popping back and forth with no issues...so it must be your cookies or computer settings.
    Dean


  6. #6
    Epic Contributor murphy1244's Avatar
    Join Date
    Nov 2011
    Posts
    20,193
    Location
    Ohio
    Tractor
    Kioti DK-40, MF-135, Ventrac 4500Y

    Default Re: issues with the "remember me" function?

    I never sign out
    Murph

  7. #7
    Elite Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3,588
    Location
    Lee, IL
    Tractor
    John Deere 1070

    Default

    Quote Originally Posted by murphy1244 View Post
    I never sign out
    I don't either... it signs me out anytime I leave the site

  8. #8
    Elite Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3,588
    Location
    Lee, IL
    Tractor
    John Deere 1070

    Default Re: issues with the "remember me" function?

    alright, so I tried deleting all cookies associated with "www.tractorbynet.com" and it didn't help. I was looking at the cookies themselves and there is one that is on my computer called "vbseo_loggedin" and it as set to expire "when browsing session ends". I deleted it a couple times, when I log in it will reappear again, but then it still doesn't remember me. I always check the "remember me" box, not sure why it is doing that, it used to work fine.

  9. #9
    Super Member /pine's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    5,823

    Default Re: issues with the "remember me" function?

    clear all your cache and history files...make sure all (TBN) browser windows are closed when you delete the cookies...

    What browser are you using ?
    Slash Pine
    blunt and succinct yet sincere...in the immortal words of Popeye..."I yam what I yam"

  10. #10
    Elite Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3,588
    Location
    Lee, IL
    Tractor
    John Deere 1070

    Default Re: issues with the "remember me" function?

    aha! I figured it out. I opened up my internet security software and there was a setting to automatically expire cookies when the session ended. Was not able to change the setting through chrome. I don't know how it got changed, maybe it was during one of it's updates. Glad it is resolved... it was getting pretty annoying. Thanks everyone for the suggestions.

Similar Threads

  1. Inexpensive "manual" 3rd function valve
    By kiotiken in forum Hydraulics
    Replies: 4
    Last Post: 11-28-2012, 12:54 PM
  2. "Top" function built into quick attach hitch
    By bcp in forum Attachments
    Replies: 6
    Last Post: 07-31-2012, 02:19 PM
  3. Front-End Loader Help me remember what this "tooth bar" type attachment was called...
    By jbeall in forum Attachments
    Replies: 5
    Last Post: 11-29-2011, 03:53 PM
  4. Replies: 4
    Last Post: 04-26-2010, 08:40 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
© 2016 TractorByNet.com. TractorByNet is a registered trademark of IMC Digital Universe, Inc. Other trademarks on this page are the property of their respective owners.