Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
  1. #11
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    36

    Default Re: Help Please!!

    Yes i have taken off the oil line to the pressure gauge and it has flow, but not much pressure at all.

  2. #12
    Platinum Member
    Join Date
    Jul 2003
    Posts
    614
    Location
    Thorsby Alabama

    Default Re: Help Please!!

    I have sleeves for your YM155, and most anything else.
    Danny
    Parker Equipment Co

  3. #13
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    36

    Default Re: Help Please!!

    Awsome. You will be hearing from me very soon. I have bookmarked your site and hope to get a list together by the end of the month..

  4. #14

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    4

    Default Re: Help Please!!

    I can get you parts if needed. Let me know
    aholm@netins.net

  5. #15
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    36

    Default Re: Help Please!!

    Found the problem. As i tore my engine down, i found a very small part in the bottom of the crankase. Couldnt find any other problems with my oil system. Then i saw it on a parts picture page. The part was called a connector-oil,lube. It fits in the oil passage leading to the front main bearing, and its purpose is to lube the front timing gears. It had fallen out and all my oil was flowing there. Iam trying to include a picture just so someone else wont have to go thru what i have... Thanks to all for the advice......
    Attached Images Attached Images

  6. #16
    Member
    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    36

    Default Re: Help Please!!

    P.S. Look at the part labeled #10 in the picture......

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
© 2016 TractorByNet.com. TractorByNet is a registered trademark of IMC Digital Universe, Inc. Other trademarks on this page are the property of their respective owners.