Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 31 to 35 of 35
  1. #31
    Silver Member shibaura_4043's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    151
    Location
    Texas
    Tractor
    Zetor 4341 Cab, Shibaura 4043

    Default Re: Zetor 4341

    Donny2stroke... they might be working against each other I havent had time to troubleshoot yet, of course the battery was dead today when I went to start it.... I either have a bad battery or a constant elctrical draw thats depletes the battery. TnWV I appreciate the info...sounds like i have a fuel system problem to track down
    Last edited by shibaura_4043; 03-25-2013 at 10:55 PM.

  2. #32

    Default Re: Zetor 4341

    your machine is newer than ours but out of curiosity does you fuel pump happen to look like the image ive attached? if so, what ive circled is the direct inject button that is activated when you push the button with the throttle set at more than halfway. the electrical maybe drawing, but test whether your alternator is giving you 14V, or nearly 14V, when the tractor is running. we have a battery disconnect on all of our equipment. you can get cheap ones that mount right onto the battery post

    -23331051-jpg

  3. #33
    Silver Member shibaura_4043's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    151
    Location
    Texas
    Tractor
    Zetor 4341 Cab, Shibaura 4043

    Default Re: Zetor 4341

    [QUOTE=Donny2stroke;3248855]your machine is newer than ours but out of curiosity does you fuel pump happen to look like the image ive attached? if so, what ive circled is the direct inject button that is activated when you push the button with the throttle set at more than halfway. the electrical maybe drawing, but test whether your alternator is giving you 14V, or nearly 14V, when the tractor is running. we have a battery disconnect on all of our equipment. you can get cheap ones that mount right onto the battery post




    I dont think mine looks like that I will take a closer look tm.... I tested the alternator its sending 13.6v to the battery, My zetor has a cut off switch but was bypassed due to continuity issues... Ive been trying to order a new one and the dealer is draggin their feet on sending it out to me.

  4. #34
    Gold Member TnWV's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    278
    Location
    Liberty,WV - Putnam Co.
    Tractor
    2003 Zetor 4341 w/FEL, 1970 MF 150, 2012 JD X530

    Default

    If you have trouble finding parts, try these guys http://www.ridgewaytractorparts. I've ordered filters from them and they seem to have a good inventory.

    Hope you get your problems worked out soon!
    2003 Zetor 4341 w/FEL
    1975 MF150

  5. #35
    Silver Member shibaura_4043's Avatar
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    151
    Location
    Texas
    Tractor
    Zetor 4341 Cab, Shibaura 4043

    Default Re: Zetor 4341

    thanks TnWV

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Similar Threads

  1. Zetor 4341
    By TnWV in forum Zetor
    Replies: 16
    Last Post: 07-16-2010, 08:16 AM
  2. Used Zetor 4341 w/Fel
    By davemhughes in forum Zetor
    Replies: 3
    Last Post: 11-21-2007, 11:37 PM
  3. Zetor 4341 Clutch
    By BBarbour in forum Zetor
    Replies: 2
    Last Post: 09-18-2005, 01:12 PM
  4. Picture Of My New 4341.1 Zetor Tractor
    By Cabinholler in forum Zetor
    Replies: 12
    Last Post: 04-09-2005, 12:44 AM
  5. 4341 And 4341.1 Zetor Tractor Difference
    By Cabinholler in forum Zetor
    Replies: 4
    Last Post: 02-13-2005, 10:25 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
© 2014 TractorByNet.com. TractorByNet is a registered trademark of IMC Digital Universe, Inc. Other trademarks on this page are the property of their respective owners.